Στην KOMEAL τη διαφορά την κάνουν οι λεπτομέρειες!

komeal_building

Η εταιρεία KOMEAL εδρεύει στον Ταύρο και έχει ως αντικείμενο την κατασκευή & τοποθέτηση μεταλλικών κατασκευών αλουμινίου και σιδήρου. Ιδρύθηκε το 2014 και είναι μετεξέλιξη της Θ. Κώτσος επιχείρησης, η οποία ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 1975.

Ο Παναγιώτης Κώτσος, η νέα γενιά της οικογένειας, συνεχίζει από το 1999 την πορεία της εταιρείας. Στο διάστημα από το 2009 εώς το 2014, έκανε μια μικρή διακοπή κατά την οποία υπήρξε βασικός μέτοχος σε άλλη εταιρεία ενώ από τα τέλη του 2014 αναδιοργανώνεται η αρχική δραστηριότητα πλήρως, υπό την επωνυμία KOMEAL.

  • “Η συνέπεια, η ποιότητα υλικών και κατασκευών, η επιλογή των κατάλληλων προϊόντων για το κάθε έργο ξεχωριστά, η υλοποίηση των εργασιών από εξειδικευμένους τεχνικούς αλλά και φυσικά οι προσιτές τιμές είναι οι τομείς που διακρίνεται η KOMEAL σε σχέση με τον ανταγωνισμό.”

komeal_iso

Βασική αρχή της KOMEAL είναι να βρίσκεται κοντά σε κάθε ανάγκη του πελάτη, τόσο πριν από τη συνεργασία όσο και μετά (presales & aftersales support) προσφέροντας τεχνογνωσία και υποστήριξη σε όλα τα απαιτούμενα στάδια.

komeal_iso

Η μεθοδολογία, η οργάνωση και ο τρόπος εργασίας είναι σύμφωνα με τα πρότυπα συμμόρφωσης (ISO).

Η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη είναι ο κύριος στόχος στο κάθε έργο που αναλαμβάνει η εταιρεία και ταυτόχρονα το σημαντικότερο μέσο προβολής της.

Βρείτε μας

Λ. Ειρήνης 32 , 17778 Ταύρος

Τηλέφωνο: 210 3464209

Κινητό: 6977 66 73 48

Φαξ: 210 3464246

E-mail: info@komeal.gr

Χάρτης

Ακολουθήστε μας στα Social Media