Οι υπηρεσίες μας

Οι ολοκληρωμένες υπηρεσίες είναι αναπόσπαστο κομμάτι για την άρτια ολοκλήρωση ενός έργου.
komeal_building

Μελέτες

Η KOMEAL, πραγματοποιεί μελέτη στο χώρο σας λαμβάνοντας υπόψη όλες τις παραμέτρους και σας προτείνει τις καταλληλότερες λύσεις βάσει των αναγκών σας. Ο πελάτης ενημερώνεται για τον χρόνο υλοποίησης των εργασιών, τη διαδικασία, τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν, το συνολικό κόστος και τις πιθανές ενέργειες συντήρησης που μπορεί να απαιτηθούν στο μέλλον.

komeal_building

Κατασκευές / Ανακαινίσεις

Εσείς ζητάτε και η KOMEAL μελετάει, κατασκευάζει ή ανακαινίζει. Η εταιρεία αναλαμβάνει την υλοποίηση κατασκευών όπως έχουν προκύψει από την κοινή συνεργασία με τον πελάτη, συμβουλεύοντας πάντα για το καλύτερο ποιοτικό αποτέλεσμα.

komeal_building

Συντηρήσεις / Επισκευές

Όλα τα προβλήματα λύνονται στην KOMEAL. Με μία επίσκεψη στο χώρο σας γίνεται εκτίμηση της κατάστασης και αμέσως ενημερώνεστε για τη διαδικασία συντήρησης ή επισκευής. Αναλόγως, γίνεται η κατάλληλη μελέτη και ο πελάτης ενημερώνεται.

komeal_building

Υποστήριξη

Στην KOMEAL θα βρείτε αμεσότητα, ειλικρίνεια, αξιοπιστία και συνέπεια. Ανεξάρτητα από το μέγεθος του έργου, η επαφή με τον πελάτη δεν είναι απρόσωπη. Εσείς ξέρετε με ποιούς συνεργάζεστε και οι συνεργάτες της KOMEAL ξέρουν τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας. Και φυσικά, ακόμα και μετά την ολοκλήρωση του έργου σας, θα είναι πάντα στη διάθεσή σας κάποιος συνεργάτης για την άμεση επίλυση οποιασδήποτε ανάγκης μπορεί να προκύψει.

Βρείτε μας

Λ. Ειρήνης 32 , 17778 Ταύρος

Τηλέφωνο: 210 3464209

Κινητό: 6977 66 73 48

Φαξ: 210 3464246

E-mail: info@komeal.gr

Χάρτης

Ακολουθήστε μας στα Social Media